Met elkaar
uit elkaar.

Je komt er samen uit en kunt allebei weer verder. Een stabiele basis leggen voor de toekomst. Scheiden doe je samen.

  Bel mij terug!

  Geef uw telefoonnummer op en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

  Bij het klikken op 'Verzenden' gaat u akkoord met ons privacy statement.

  Welkom bij Meesters in Mediation.

  Professionele bemiddeling bij een echtscheiding. 

  Meesters in Mediation helpt je door de vervelende periode van een echtscheiding waardoor je op een goede manier uit elkaar kan gaan. Scheiden doe je uiteindelijk toch echt samen. Je komt er samen uit en kunt allebei weer verder. Samen een basis leggen voor de toekomst.

  Met de fiscale, financiële en juridische kennis van Meesters in Mediation word je door het proces van een echtscheiding geholpen met een goed advies en een luisterend oor.

  Marc Bodenstaff

  Even voorstellen…

  Marc Bodenstaff is sinds 2004 werkzaam op het gebied van juridische en financiële dienstverlening. Hiervoor heeft hij de studie rechten gevolgd aan de Universiteit van Tilburg. Marc is zowel MFN registermediator als geregistreerd financieel echtscheidingsadviseur (RFEA). Hierdoor behoort hij tot een selecte groep specialisten in Nederland. Daarnaast is hij familiemediator en rechtbankmediator. Behalve deze ervaring is Marc een open en oprecht persoon die met een goed advies en luisterend oor de mensen te woord staat.

  Wat is mediation?

  Samen kijken naar een passende oplossing zodat u beiden verder kunt.

  Mediation is een vorm van bemiddeling in conflicten, waarbij een neutrale bemiddelingsdeskundige, de mediator, de onderhandelingen tussen partijen begeleidt teneinde vanuit hun werkelijke belangen tot gezamenlijk gedragen en voor ieder van hen optimale resultaten te komen. Mediation heeft een hoop voordelen tegenover terechtkomen in allerlei juridische procedures. Zo blijkt mediation effectiever, kostenbesparend, sneller en beter. In het belang van de kinderen is het behouden van een goede verstandhouding een noodzaak.

  MfN Registermediator

  Wat is een MfN Registermediator en wat betekent het voor jou?

  Een MfN Registermediator is een gekwalificeerde mediator. Hij is gebonden aan een reglement en bepaalde gedragsregels. De werkzaamheden van een MfN Registermediator worden uitgevoerd volgens de regels van het MfN Mediation Reglement, wat betekent dat je kan vertrouwen op een adequate en professionele afhandeling. In dit reglement staan namelijk de basisprincipes wat betreft mediaton. Voorbeelden hiervan zijn de vertrouwelijkheid en vrijwilligheid van mediation.

  Register Financieel echtscheidingsadviseur.

  Een ervaren financieel echtscheidingsadviseur.

  In een vrij kort tijdsbestek moeten er bij een echtscheiding een hoop beslissingen gemaakt worden, zowel financiële als fiscale beslissingen. Voor deze beslissingen is het handig om advies te vragen van een ervaren financieel echtscheidingsadviseur. Om een goede keuze te maken is het raadzaam om te kiezen voor een adviseur uit het Register Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA).